Werkwijze

1. Mail uw bestand.

Stuur ons uw bestand (en) welke u wilt laten vectoriseren. Liefst een PDF,JPG, GIF of PNG bestand. Maar andere bestanden zijn ook welkom. Vermeld daarbij eventueele aanpassingen, lettertypes en /of gewenste kleuren. Indien u behalve EPS en PDF ook andere extensies wilt ontvangen kunt u dat ook melden. (denk bijvoorbeeld aan GIF PNG of JPG )

2. Ontvang gratis een offerte.

Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Tijdens kantoortijden is dit meestal binnen een 1 uur. Maar ook in de avonduren of weekenden krijgt u snel antwoord.

3. Akkoord.

Indien u met onze aanbieding akkoord gaat kunt u dat aangeven via email. Geef daarbij de adresgegevens voor de facturatie door.

4. Binnen 24 uur uw bestand in EPS- vector

Als wij u akkoord hebben ontvangen gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw bestand om te zetten naar een vector-EPS bestand. Meer dan 99% van de bestanden worden binnen 24 uur geleverd. Meestal lukt levering op de dag zelf nog. (Indien wij verwachten dat we het bestand niet binnen 24 uur kunnen leveren, melden wij dit in de offerte.)
Zodra de bestanden klaar zijn, mailen wij u het vectorbestand in EPS en PDF naar u terug.

5. Betaling.

Samen met de bestanden ontvangt u een factuur via email. Hierin staan onze betalingsgegevens. Betaling gaat via overschrijving.

bestel vector bestanden

Garantie

Hoewel het zelden voorkomt, kan het gebeuren dat het eindresultaat niet is wat u verwacht had. Wij zullen in dit geval uw bestand geheel kosteloos aanpassen totdat het resultaat naar uw zin is.