Vector illustraties

De kans is groot dat uw als eerst de plaatjes op deze site scande om te kijken of uw de tekst wel interressant genoeg vond om te lezen.

Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden. Indien goed gebruikt kunt u de aandacht van de lezer krijgen de lezer informeren of entertainen.
rgb_cmyk

Tekening laten maken

Naast vectoriseren van bestaande afbeeldingen is het natuurlijk ook mogelijk om geheel nieuwe afbeeldingen te laten maken. Aan de hand van uw briefing of referentiemateriaal kan ik een illustratie maken die u kunt gebruiken voor uw website, folders, boeken, lesmateriaal, presentatie, etc.Denk hierbij aan symbolen, infographics, cartoons, logo's, versieringen

 
rgb_cmyk

Infographics

Soms heb je gewoon een plaatje nodig om iets duidelijk te maken. Dit worden wel infographics genoemd. Denk aan grafieken, plattegronden, dwarsdoorsnedes van machines, anatomische tekeningen, etc.
rgb_cmyk

Symbolen Iconen pictogrammen

Een symbool maakt het snel duidelijk. Wat, waar, hoe...Ogenschijnlijk simpele ontwerpen, maar goed doordacht. Juist door hun eenvoud door iedereen te begrijpen.
vector cartoon

Cartoons

Cartoons in vector hebben naast het voordeel van scherpte het voordeel dat ze makkelijk aangepast kunnen worden. Omdat het cartoonfiguur in verschillende lagen wordt opgebouwd, kunnen er makkelijk aanpassingen gemaakt worden aan houdingen en uitdrukkingen.

Op de site : www.cartoonlogo.nl vindt u meer voorbeelden.Handige Links


Ook voor op maat gemaakte vector tekeningen.

mail