Referenties


logo tdnf

Ronald Staal

The Dutch Nameplate Factory bv

"Voor sommige van onze klanten is het niet makkelijk om goede gevectoriseerde bestanden aan te leveren. Vector Service biedt ons de oplossing met zeer snelle service en zeer goede kwaliteit".

   


logo promodeluxe

Thijs Dijksma

Promodeluxe B.V.

"VectorService is een bedrijf dat met recht het woord 'service' in haar naam mag dragen.
Uitstekende bereikbaarheid, marktconforme prijzen, snelle service en met name het gewenste eindresultaat zijn de belangrijkste argumenten waarom wij VectorService aanraden."

   


logo alles in druk

Natascha Peschke

Alles in druk

"Hoe kun je een bedrijf bedanken wat ons en onze klanten al meerdere malen uit de brand geholpen heeft? Een goede referentie!
VectorService heeft voor ons en onze klanten al meerdere malen logo's in vectoren omgezet. De logo's waren van super kwaliteit en dat tegen een goede prijs! VectorService geeft aan logo binnen 24 uur, maar door hun flexibele inzet en uitstekende service was dit vaak eerder.
Wij willen jullie bedanken voor de fantastische service, ga zo door! Wij zijn in ieder geval fan van VectorService!"

   


logo xinner media

Mark Wiekamp

Xinner Media

"Dankzij de uitstekende prijs kwaliteit verhouding ben ik al jaren een trouwe klant van VectorService. Snelheid, accuratie en klantgerichtheid zijn voor mij de kernfactoren die VectorService bovenaan mijn lijstje zetten voor alle vectorisaties. Een aanrader voor elk webdesign bureau!"

   


logo-AWI Design bv

Xander Schenk

AWI Design bv

"De service en kwaliteit van VectorService is top. Binnen 24 uur hebben wij de logo's terug en zijn direct te gebruiken. Zelfs wanneer er het een bestand met een lage resolutie is. Ook de kosten zijn zeer netjes. Dus niet twijfelen, maar direct je bestand mailen naar VectorService!!"

   


logo promodeluxe

Antoon van Es

Tonius websolutions

"VectorService is een voor ons een betrouwbare partij die voor ons al meerdere malen een bestand hebben gevectoriseerd. Vooral de snelle levertijd en schappelijke prijs sluiten perfect aan bij onze eigen dienstverlening. Een toppertje dus!"

   


logo grijspaardt

Steffen Grijspaardt

Grijspaardt web- en multimedia design

"Wij zijn zeer te spreken over de diensten van VectorService.nl. Regelmatig helpt VectorService.nl ons uit de brand met hun snelle en goede service tegen een zeer scherpe prijs! Al vele stickers en drukwerk zijn perfect geproduceerd dankzij een haarscherp logo van Vectorservice.nl"

   


logo turfboer

Ken Turfboer

Turfboer - webhosting & webdesign

"Hoi Gerard,
Ik ben er heel erg blij mee! Mocht iemand mij iets vragen, zal ik je altijd aanbevelen en mocht ik zelf iets nodig hebben ben je de eerste, perfect werk!!!
Met vriendelijke groet,
Ken"

   


logo turfboer

E. Stevens

ES Promomotions

"Wij bieden Relatiegeschenken en Promotiegifts, voor de opdruk hebben wij altijd een gevectoriseerd bestand nodig. Door de Nette en snelle service, betaalbaarheid en niet te vergeten een goed bruikbaar bestand, verwijzen wij onze klanten door naar VectorService."