Divers

zandstralen

Van foto naar vector-2

Een foto omzetten naar vector kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het gewenste eindresultaat kan ik dit op verschillende manieren doen.

De vectortekening van de hond werd gebruikt voor een gravure. Kleur was dus niet nodig bij deze omzetting. Omdat automatisch vectoriseren geen mooi resultaat geeft heb ik de hond handmatig nagetekend. Hierdoor krijgt de tekening een meer gestilleerde uitstraling. De uiteindelijke vectortekening kan gebruikt worden voor drukwerk, belettering, graveren,etc.

Lees Verder

zandstralen

Vector tekening voor zandstralen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kunnen ruiten met een oud ontwerp met behulp van een vectortekening opnieuw gemaakt worden.

Lees Verder

rgb_cmyk

Vector illustraties

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Indien goed gebruikt kunt u de aandacht van de lezer krijgen de lezer informeren of entertainen. Voor infographics , illustraties of cartoons kunt u ook bij mij terecht

Lees Verder
rgb_cmyk

Van Foto naar Vector.

In deze blogpost laat ik u zien , hoe ik van een foto een vectortekening maak.
Als voorbeeld en uit nostalgische redenen heb ik een foto gebruikt van mijn oude GMC Vandura. Maar het proces kan natuurlijk met ieder onderwerp.

Lees Verder
rgb_cmyk

RGB of CMYK ?

Van klanten krijg ik geregeld vragen over CMYK, RGB (en PMS). Over wat de verschillen zijn en waarom drukkers specifiek naar deze kleursystemen vragen. Het is best ingewikkelde materie met allerlei onbekende afkortingen waar klanten verder niet veel mee te maken hebben. Voor diegenen die toch iets meer willen weten over deze kleursystemen.

Lees Verder

Van raster naar vector binnen 24 uur.

mail